Menu

Kategorije

Ostalo

Uvjeti Koristenja

Uvjeti korištenja

Ramske osmrtice.ba  je internet stranica. Korištenjem Internet stranice Ramske osmrtnice.ba  smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim Uvjetima korištenja. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom.

Ramske osmrtince.ba ne mogu biti odgovorne za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme pružanja usluga od strane Ramske osmrtince.ba.

Korisnik je suglasan s time da pristup Internet stranici Ramske osmrtnice.ba  ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Ramske osmrtince.ba zadržavaju pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje ovih Internet stranica. Isto tako, Ramske osmrtince.ba mogu prestati slati informacije ili dio informacija, mogu promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, te mogu promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Ramske osmrtince.ba zadržavaju pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja ove Internet stranice.
Obveza i dužnost korisnika je da koristi internetsku stranicu Ramske osmrtince.ba isključivo u skladu s propisima Bosne i Hercegovine, kao i s općim moralnim i etičkim načelima.

Ramske osmrtince.ba isključuju svaku odgovornost za bilo kakva oštećenja opreme i drugih stvari krajnjeg korisnika koja eventualno mogu nastati kao posljedica korištenja internetskih stranica Ramske osmrtince.ba.
Korisnik je suglasan da je korištenje internetskih stranica Ramske osmrtince.ba isključivo na njegovu vlastitu odgovornost.

Ramske osmrtince.ba nisu ni u kojem slučaju odgovorne za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja internetskih stranica Ramske osmrtince.ba djelomično ili u cijelosti.
Ramske osmrtince.ba mogu u svako doba raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim korisnikom te mu ukinuti lozinke/zaporke ili korisničke račune. U tom slučaju ne prestaju vrijediti uvjeti koji se odnose na odgovornost i obveze korisnika.

Ramske osmrtince.ba ne jamče za točnost, potpunost ili korisnost bilo kojeg sadržaja na svojim Internet stranicama. Ramske osmrtince.ba nisu odgovorne za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na internetskim stranicama Ramske osmrtince.ba.

Ramske osmrtince.ba se izričito ograđuju u svakom smislu od sadržaja materijala na Internet stranicama trećih strana, a na koje se može ili se moglo pristupiti sa Internetske stranice Ramske osmrtince.ba. Korisnik pristupanjem Internet stranicama trećih strana, isti to čini isključivo i samo na vlastitu odgovornost.

Korištenjem internetske stranice Ramske osmrtince.ba smatra se da je korisnik ove Uvjete korištenja u cijelosti pročitao.

Sva prava pridržana © Ramske osmrtnice.ba 

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača